Başkan Kamacı ve beraberindeki meclis üyeleri 29 Mart seçimlerinde seçilen mahalle muhtarlarını yeni görev yerleri olan muhtar evlerinde ziyaret ederek, başarılar diledi. Aynı zamanda mahallelerdeki mevcut sorunlar hakkında da bilgiler alan belediye yönetimi, yeni dönemde ilçede yapılacak projeler hakkında muhtarlara bilgiler verdi.
Ziyaretlerde konuşan Başkan Kamacı:“Halkla belediyemiz arasında bir köprü kuran muhtarlarımız sayesinde, mahallenin ve mahalle sakinlerinin sorunları tarafımıza ivedilikle iletilmekte ve çözüme kavuşturulmaktadır. Mahalle muhtarlarımızla yaptığımız koordineli çalışmalar ile halkımızla iletişimimizi güçlendirerek ihtiyaç sahibi ailelere daha sağlıklı destek olunması yönünde bizlere yardımcı olmuştur. Bugüne kadar muhtarlarımızla yaptığımız çalışmalar bundan sonraki 5 yıllık dönemde de daha sistemli ve disiplinli bir şekilde devam edecek ve halkımızın, ihtiyaçları mahalle muhtarlarımız aracılığıyla belirlenecek ve belediyemiz bünyesinde görev yapan ilgili birimlere aktarılarak kısa sürede çözüme kavuşturulması sağlanacaktır.29 Mart seçimlerinde halkımızın takdiriyle bizler gibi seçilen muhtarlarımıza önümüzdeki 5 yıllık dönemde başarılar diliyor; halkımız için güzel projelere imza atmayı umuyoruz” dedi.
Desteklerinden dolayı Başkan Kamacı"ya teşekkür eden mahalle muhtarları, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada belediye ile işbirliği içerisinde olacaklarını yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.