2009 yerel seçimlerinde 5. kez muhtarlık seçimini kazanan ve Didim’de ulaşılmazı güç rekora imza atan Muhtar Bahri Aşık’ın en büyük mutluluk kaynaklarından birisi de mahalle çocuklarının sevindirmek. Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocuklara uçurtma hediye eden muhtar Bahri Aşık, çalışkan ve başarılı öğrencileri de zaman zaman ödüllendirmeyi unutmuyor.
Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden başarılı olan öğrencilere kol saati ve uçurtma hediye ederek, onurlandırdı.
Mahallesinde yaşayan öğrencilerinin başarılı olmasının en çok kendisini mutlu ettiğini belirten Muhtar Bahri Aşık , “Ben bu mahallede 20 yılın üzerinde muhtarlık görevini yürütüyorum. Çocukları ve öğrencileri çok seviyorum; bunun tüm mahalle halkı bilir. Girdiğim her seçimde de rekor oyla seçilirim, bu da benim ne kadar sevildiğimin ayrı bir göstergesi. Bu sevgimi hiçbir zaman karşılıksız bırakmadım. Başarılı bulduğum öğrencileri ödüllendirmek ve onları teşvik etmek adına bu tür hediyeler veriyorum. Bu hediyeler hem onları mutlu hem de teşvik ediyor. Bu görevi yaptığım sürece de mahallemin çocuklarına destek olmaya ve onları sevindirmeye devam edeceğim” diye konuştu.
Hediyelerini alan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri ise Muhtar Bahri Aşık’a çok teşekkür etti.