Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, kentte yaşanan ve MOBESE kameralarınca da saniye saniye kaydedilen trafik kazaları ile ilgili görüntüleri gazetecilerle paylaştı. Söz konusu görüntülerde çarpıcı olaylar da yer aldı. Ağırlıklı olarak motosiklet kazalarının yer aldığı görüntülerde, 'Bu kadar da olmaz' dedirten olaylarda kameralarca kaydedildi. Adnan Menderes Bulvarı'nda kaydedilen bir görüntüye göre; söz konusu bulvar üzerinde bir araca sürücünü durdurarak cezai işlem yapan trafik memurunu görüntüleyen kameralara, çok çarpıcı bir sahne yansıyor.
Trafik polisi ceza yazarken, aynı bulvar üzerinde ailesinin yanındayken aniden yola fırlayan bir çocuğa, seyir halindeki bir motosiklet önce çarpıyor, ardından da aynı motosiklet çocuğun üzerinden geçiyor. Kaza anı, saniye saniye kameralara yansırken, küçük çocuk ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığı, motosiklet sürücüsünün de ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı bildirildi.
İşte o anlar!

Kazalara yansıyan bir başka görüntü ise, izleyenlere adeta 'Pes doğrusu' dedirtiyor. Görüntüde; Osmaniye'de kentin içinden geçen demiryolu hattında tren geçişi için yol, otomatik olarak bariyerlerce kapatılıyor. Bölgede tren geçişini bekleyen araçlar, uzun bir kuyruk oluşturuyor. Ancak bir süre sonra bir araç sürücüsü, kullandığı TIR'ın şoför mahallinden inip, eliyle otomatik bariyeri kaldırıyor. Sonrasında aynı sürücü TIR'a binip, demiryolundan trenin gelip gelmediğini kontrol etmeden karşı yöne geçerken, diğer araçlar da ona eşlik ediyor. MOBESE kameralarına yansıyan diğer görüntülerde park halindeki bir araca geri geri gelip çarpan bir başka aracın görüntüsünün yanı sıra çeşitli motosiklet kazaları da yer alıyor.