Platformun Genel Müdürü Kaan Dönmez'le birlikte basın toplantısı düzenleyen Boyner, binlerce markayla ilgili hizmet verecek olan sitede hem sezon hem sezon sonu ürünlerin yer alacağını söyledi.

Her gün kampanya

Toplantıda verilen bilgiye göre sitede, özellikle dünyaca ünlü markaların sezon sonu ürünleri yüzde 90'a varan indirimlerle satılacak. Her gün 6 kampanya yapılacak siteden alışveriş yapanların siparişleri, İstanbul içinde 24 saat, İstanbul dışında ise 48 saat içinde teslim edilecek. Bu sürede teslim edilemezse kargo ücreti iade edilecek. Yine, giyilmemiş ürünün iade süresi ise 30 güne çıkarıldı. Ayrıca, giyilmiş ürünlerle ilgili ortaya çıkacak sorunlarda muhatap site olacak.

3 ay Boyner desteği

"Her gün saat 11.01'de mükemmel olmak için yola çıktı diyen Boyner, yeni projelerinin geleceği için şunları söyledi: “Bu site ile önümüzdeki dönemde yurtiçi ve yurtdışında satınalma yapacak çok daha büyük bir platforma geçeceğiz." Boyner, ayrıca kendi markalarının destek amaçlı olarak birkaç ay sadece 'morhipo'da satılacağını söyledi.

İSTANBUL (Bugün)