KOCAELİ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görürken aynı saatlerde ölen 60 yaşında ölen Nimet Sevinç ile 74 yaşındaki İbrahim Güder'in cenazeleri morgda karıştırıldı. Karışıklık, İbrahim Güder'in oğlu İrfan'ın, babasının cenazesini almaya geldiğinde ortaya çıktı.

Karamürsel'de oturan Nimet Sevinç ve İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde oturan İbrahim Güder rahatsızlıkları nedeniyle bir süre Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördü. İbrahim Güder, dün öğle saatlerinde solunum yetmezliği nedeniyle kurtarılamadı. Güder'in yakınları işlemleri tamamlarken cenaze de servisten alınıp morga götürüldü. Aynı saatlerde Nimet Sevinç de öldü ve cenazesi morga götürüldü.
Morgda cenazeler karıştı




İbrahim Güder'in oğlu İrfan Güder, cenazeyi almak üzere morguna gitti. Morgdaki görevliler, Güder'in cenazesinin morgdan alındığını söyledi. İrfan Güder, "Biz cenazeyi almadık" demesine rağmen görevliler ısrarla cenazenin alındığını söyledi. Yapılan araştırmada cenazenin yanlışlıkla Karamürselli Nimet Sevinç'in yakınlarına teslim edildiği farketti. Yapılan telefon görüşmeleri ve teşhis ardından İrfan Güder, Karamürsel'e giderek buradaki Devlet Hastanesi morguna konulan babasının cenazesini alıp İzmit'e getirdi. Nimet Sevinç'in cenazesi de yakınlarına teslim edildi.
Vatan