AYDINPOST HABER SERVİSİ-Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın Umurlu'nun Pınardere köyündeki toplantısında ilginç detaylar göze çarptı.
 
Pınardere köylüleriyle kahvaltıda buluşan MHP'li Uzunırmak, "Türkiye'de bugün pembe tablo çizmeye çalışan hükümet, eleştiriler karşısında da kimine ergenekoncu, kimine balyozcu yakıştırması yaparak susturmaya çalışıyor. Türkiye'nin gerçek meselelerine uzak kalan bir yönetim anlayışı hüküm sürmekte. Bunun karşısında ülke insanı olarak durmak mecburiyetindeyiz. Aksi halde ülkede kaos ortamı yaşanmasından endişe ediyoruz" diye konuştu.
 
Muhalefetin hep birlikte yumruğunu tek noktaya vurarak AKP'ye ders vermesi gerektiğini vurgulayan Ali Uzunırmak, "Türkiye'de AKP saltanatını bitirmek için 12 Haziran bir fırsattır. MHP olarak hazırladığımız seçim beyannamemize lütfen iyi inceleyin. Hilal kart uygulamasından ekonomik politikalara kadar her şey uzman bir komisyon tarafından masaya yatırılarak oluşturulmuştur. Unutulacak ya da yapılamayacak hiçbir sözümüz yok. MHP iktidarıyla daha huzurlu Türkiye özlemimiz bitecektir. Karmaşalıklar ortadan kalkacaktır. Esnafımız, işçimiz, memurumuz, ev hanımlarımız ve gençlerimiz arzuladıkları Türkiye'de yaşamanın mutluluğunu yaşayacaktır. Pınarderelileri istikrar bahaneleriyle kandırmaya çalışanlar emellerine ulaşmamalıdır" diye konuştu.
 
Milliyetçiler ile demokratların bütünleşip 12 Haziran seçimlerinde birlikte hareket edeceğini belirten Ali Uzunırmak, "Aydın'ın milliyetçi ve demokrat tabanını önemli isimleri ortak noktada buluşuyor. Kentin önemli isimleriyle temaslarımızı sürdürüyoruz. 12 Haziran seçimleri AKP zulmünden kurtulmanın en doğru fırsatıdır" diye konuştu.
 
Uzunırmak'ın Pınardere köyündeki kahvaltılı toplantısında, Demokrat Partili Cevat Ağan, Şevket Göknil, Doğan Hurmacı, Akın Çelebioğlu gibi isimler göze çarptı.
12.20110527094212.jpg