Trabzon'da milli boksör Çetin Özdemir ve bir arkadaşı karıştıkları kavgada bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Özdemir ve arkadaşının hayati tehlikelerinin bulunduğu açıklandı.


Olay dün akşam Atatürk Alanı Uzunsokak çıkışında saat 19.45 sıralarında meydana geldi. Sokakta dolaşan milli boksör Çetin Özdemir (20) ile arkadaşları Bayram Çelik (21) ve Emre Tokel (19), henüz belirlenemeyen bir nedenle Onur Serdam (21), Zeki Tokmak (25), Ömür Mısır (19), Muhsin Tokmak (26) ve Sinan Topal (18) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya dönüşen olayda, Onur Serdam bıçakla Çetin Özdemir ve Bayram Çelik'i yaraladı. Kulak ve boyun kısımdan iki bıçak yarası alan Çetin Özdemir ve göğsünden yaralanan Bayram Çelik Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdemir ve Çelik'in hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından Onur Serdam gözaltına alınırken, soruşturmnın sürdürüldüğü belirtildi.

60 kilogramda mücadele eden Çetin Özdemir'in 2 kez Yıldızlar Avrupa Şampiyonluğu, bir kez Yıldızlar Avrupa ikinciliği, bir kez Büyükler Üniversitelerarası Dünya üçüncülüğü ve 60 kilgoram Türkiye Şampiyonluğu bulunduğu belirtildi.

Hürriyet