MHP Söke ilçe teşkilatı, Söke Ziraat Odası yönetimini ziyaret ederek, milletvekilliği genel seçimleri için destek istedi.
MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, yönetim kurulu, kadın kolları üyeleri ve MHP'li Söke Belediye Meclisi üyeleriyle Söke Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
Mutafoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, tarımın Söke ekonomisi açısından çok önemli olduğunu belirterek, çiftçinin refah içinde olmadığı bir Söke'de, esnafın da olmayacağını kaydetti.
Yapılacak seçimlerde partilerini iktidara taşıyacaklarını iddia eden Mutafoğlu, Söke'de partilerinden milletvekili çıkarılabilmesi için destek istedi.
Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Kemal Göven ise ilçenin yıllardır devletten hak ettiği desteği alamadığını savunarak, ''Söke ilçesi bir tarım kentidir ve tarımda da sıkıntı var. Pamuk bu sene değerlendi ama diğer sektörler yerde sürünüyor. Hayvancılık yok olmak üzere, süt fiyatları son 3 ayda 25 kuruş düştü. Süt fiyatları bu derecede düşerse hayvancılık yok olur. Süt hayvancılığı, damızlık hayvancılık demektir. Mutlaka sorunlar çözülmelidir. Üretici üretmekten vazgeçti'' diye konuştu.
Göven, bu sıkıntıların çözümü için TBMM'de Söke'den bir milletvekili görmek istediklerini kaydetti.