Çine ilçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 29 yaşındaki Mahmut Erkan yaşamını yitirdi. MHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal'ın şoförlüğünü yaptığı öğrenilen Erkan'ın akşam bir yışını dlduran minik kızının doğum gününü kutlayacağı öğrenildi.

edinilen bilgiye göre, kaza bugün sabah saatlerinde Aydın-Muğla Karayolu Hallaçlar Köyü Karacatepe Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Çine istikametine doğru seyir halinde olan, Mahmut Erkan (29) yönetiminde 09 DP 229 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yoldan çıktı. yol kenarındkai beton büze çarpan ve takla atarak yol kenarına savrulan otomobilin LPG tüpü patladı ve yangın çıktı. Camdan fırlayan sürücü Mahmut Erkan, yanmaktan son anda kurtuldu. Başından darbe alan ve olay yerine çağırılan ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mahmut Erkan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza yerindeki kuru otların tutuşması ile başlayan yangın ise Aydın Belediyesi ve Çine Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Kazada yaşamını yitiren Mahmut Erkan’ın MHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal’ın şoförü olduğu ve kazayı Uysal’ın Çine Karanfiller Köyü’ndeki çiftliğine gittiği sırada geçirdiği öğrenildi.

KIZININ DOĞUM GÜNÜYDÜ

2010 yılında Nazmiye Erkan (29) ile dünya evine giren Mahmut Erkan çiftinin 16 Haziran 2011 günü Almina isimli bir kızları dünyaya geldiği öğrenildi. üzücü kaza yaşanmamış olsaydı ailenin akşam Almina için doğum günü partisi düzenleyeceği bildirildi. Almina’nın doğum günü nedeniyle çok mutlu olan ve partide buluşmayı planlayan yakın akrabaları ve arkadaşları, Mahmut’un ölüm haberi ile acıya boğuldu.

Minik kızı Almina’nın 1’inci doğum gününde yaşamını yitiren Mahmut Erkan bugün ikindi namazına mütakip Aydın Merkez Gözpınar Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png
ekran-resmi-2012-06-16,-3.53.07-pm.png