Cep telefonuyla arkadaşına mesaj çekerek intihar edeceğini söyleyen Özlem G., yol kenarına park ettiği özel aracından inerek ortadan kayboldu. Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte basın mensuplarının da katıldığı arama çalışmaları 2 saat sürdü. Mergen Köprüsünün altında ağlarken bulunan Özlem G'nin migren hastası olduğu öğrenildi.

AŞKI İÇİN NAZİLLİ"YE GELDİ
Antalya"da bir sağlık ocağında hemşire olarak çalışan Özlem G., Nazilli'de yaşayan arkadaşından aşkına olumlu yanıt veremeyince Antalya"ya dönmeye karar verdi. Saat 12.30 sıralarında 07 BVD 75 plakalı özel aracıyla Nazilli"de ayrılan Özlem G., ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulanan Nazilli Gıda Çarşısı mevkiinde aracını yolun kenarına park etti. Arkadaşına cep telefonuyla mesaj çekerek, intihar edeceğini duyurdu ve ortalıktan kayboldu. Mesajı alan Ömer Y. ise 155"i arayarak arkadaşının intihar edeceğini emniyet güçlerine bildirdi.

ARAMAYA BASIN MENSUPALARI DA KATILDI
İhbarı değerlendiren İlçe Emniyet Güçleri"nin arama çalışmasına Nazilli"de görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları da katıldı. Olay yerinin yaklaşık 60 dönümlük bir alan olmasından dolayısıyla tek ekip gelen polislere, yerel ve ulusal 4 muhabir de destek verdi. Gazeteciler ile Emniyet Mensuplarının alan paylaşarak aramalarında sonuç almazken, 2 saat süren çalışma sonucunda Özlem G., Mergen Çayı köprüsünün altında ağlarken bulundu. Basın mensuplarını görünce Nazilli ilçesine yaşayan bir tanıdığının aracına sığınan Özlem G., polisin ısrarına rağmen araçtan inmeyi kabul etmezken, “Kameralar var utanıyorum. Ne olur gitsinler. Devlet Memuruyum. Memurluğum yanacak” şeklinde feryat etti.

HASTANEDE İFADESİ ALINDI, SERBEST BIRAKILDI
Özlem G. daha sonra Polis ceketinin altına saklanarak 112 Acil Servis Ambulansı"na bindirilerek Nazilli Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Acil Servis"te ilk kontrolünün ardından ifadesi alınan Özlem G. daha sonra serbest bırakıldı.
Özlem G'in bazı basın mensuplarını arayarak, “Ne olu haberi yapmayın. Memurluğum yanar” şekline konuştuğu iddia edildi. iha