AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten Delege ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Aydın Merkez İlçe örgütü Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, başta olmak üzere kesintisiz olarak delege ziyaretleri yapıyor. Osman Yozgatlı Mahallesini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Gökhan Ökten, delegelere hitap ederek, İlçe Kongresi hakkında bilgilendirme yaptı.
Kongre süresincenin iktidar partisi büyüklüğü ve olgunluğuna yakışan bir şekilde işletilmekte olduğunu söyleyen başkan Gökhan Ökten, “İlçe Başkanı olarak, yönetim kurulumuz ile birlikte kongremizin başarıyla tamamlanması için gayret ediyoruz. Bu kongre iki önemli anlam taşımaktadır. Öncelikle seçilecek olan Başkan ve yönetim kurulumuzu 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimler beklemektedir. Bu seçimler bizim için önemli bir sınav niteliği taşımaktadır.Aydın belediyesini AK Parti olarak mutlaka kazanmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu anlamda, kongre çalışmalarımızı bir taraftan parti içi dengeleri gözeterek, diğer taraftan da seçimleri dikkate alarak yürütüyoruz. Oluşturulacak olan yönetim kurulumuz, seçimlerde AK Partiyi başarıya taşıyacak bir yönetim olacaktır. Yerel seçimler öncesinde yapılacak olan bu kongrede, bizlerde tabiatıyla yönetime talip olan arkadaşlarımızın, yerel seçimler başta olmak üzere Aydın"ın her türlü sorun ve çözümlerine yönelik sözü, katkısı olabilecek arkadaşlarımızdan olmasına büyük özen gösteriyoruz” dedi.
Merkez İlçe Kongresinde yaşanacak adaylık konusunda, şua ana kadar adaylığı resmen açıklamış olan iki adayın bulunduğunu belirten Gökhan Ökten sözlerini şöyle sürdürdü “ Benimle birlikte Hakkı Arslan arkadaşımız da adaydır. Biz demokratik bir yarışın olacağına neticesinde de kaybedenin olmayacağına inanıyoruz. Ben şu anda genel Merkezimizin atamasıyla görevimin başındayım ve yeni yönetime de talibim. Genel Merkezimizin dün beni İlçe Başkanı olarak atarken şahsıma karşı gösterdiği inanç ve güvene layık olmaya çalıştım ve bugün de aynı inanç ve güvenle de tekrar aday olarak sizlerin huzuruna çıkıyorum. İkinci önemli konu; Seçilecek olan bu yönetim, görev süresi itibarıyla genel seçim döneminin de büyük kısmında görev yapacaktır. Biz, şu anda hazırladığımız yönetim kurulu ve projelerimiz ile Aydında AK Partiyi genel seçimlerde de büyük başarılara taşımayı hedefliyoruz. Bu inançla göreve, yönetime talibiz.Köy ve Belde ziyaretlerimizde delegelerimizin bizlere gösterdiği teveccühten son derece memnunuz. Bu memnuniyeti Osman Yozgatlı mahallesinde de görmekten büyük mutluluk duyuyorum”
Merkez İlçe Kongresinin Aydında yerel seçimler öncesinde yapılacak son kongrelerden bir tanesi olacağının altını çizen AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Öktem “Biz inanıyoruz ki el ele gönül gönüle kongreden daha güçlü çıkacak ve yerel seçimlerin başarı fitilini de orada hep birlikte ateşleyeceğiz. Merkez İlçe Başkanı olarak, coşku dolu şölen günü için şimdiden hepinizin hazırlanmasını istiyorum.Burada bizlerle birlikte çalışmalarda yer alan özellikle Gençlik Kollarına, diğer mahallelerimizden gelen temsilci ve delegelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten Osman Yozgatlı Mahallesine büyük bir araç konvoyu ile gelirken toplantıya Osman Yozgatlı Mahallesi delegeleri ve üyelerinden de yüksek oranda katılım oldu.