Jade Beach Club"ta gerçekleştirilen Malibu plaj partisinde dünyaca ünlü şarkıcı Benassi Bros sahne aldı. Büyük ilgi gören plaj partisinde ayrıca DJ Emrah İş, çaldığı birbirinden güzel parçalarla tatilcilere unutulmaz bir gün yaşattı.
Kuşadası Yılancı Burnu"ndaki Jade Beach Club"ı dolduran dev palmiyeler, muhteşem deniz ambiansı, serin bir havuz sefası, muhteşem djleri ile yazın en güzel hitleri ve tabi ki buz gibi Malibu Ananas kokteyli ile eğlencenin keyfini doyasıya yaşadı. Malibu Beach Partisi sırasında ayrıca malibu ada bovlingi, sürpriz oyunlara sahne oldu.
Özel Perküsyon şov ve malibudan sürpriz hediyelerin verildiği plaj partisinde en büyük ilgiyi ise dünyaca ünlü şarkıcı Benassi Bros gördü. Plaj kıyafetiyle sahne alan “Illusion” , “Feel Me” , “Hit My Heart” gibi hitleriyle yıllardır dans müziği sahnesinden inmeyen Benassi Bros"un sahne almasıyla tatilciler keyifli saatler yaşadı. Söylediği birbirinden güzel parçalarla plaj partisini renklendiren Benassi Bros, sesi ve müziği kadar giydiği plaj kıyafetiyle de ilgi topladı.