Sosyal paylaşım sitesi facebook"da kurulu olan Nazillispor sayfası yetkilileri ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli E Tipi Kapalı/Açık Cezaevi"ni ziyaret ederek mahkumlara Nazilli Belediyespor forması hediye etti.
Sosyal paylaşım sitesi facebook"da kurulu olan ve 6 Bin 535 üyesi olan Nazillispor sayfası yetkililerinden Şahin Efe Yılmaz ile birlikte Nazilli E Tipi Kapalı/Açık Cezaevi"ni ziyaret eden Başkan Alıcık, özel olarak yaptırılan formalardan 3 takım (48 Adet) formayı cezaevi yetkililerine verdi. Başkan Alıcık"ın yaptığı jesti paylaşım sitesi aracılığıyla tüm Nazillililere duyuran sayfa yöneticileri duyarlılığından dolayı Başkan Alıcık"a teşekkür etti.
Nazillispor sayfası yetkililerinden Şahin Efe Yılmaz konuyla ilgili facebook sayfasında yazdığı mesajında; “4 Şubat 2011 cuma günü saat 09.00"da, Nazilli Belediye Başkanımız sayın Haluk Alıcık ile birlikte, Nazilli E Tipi kapalı cezaevini ziyaret ederek, hapishanedeki dostlarımıza moral için, başkanımızın hazırlatmış olduğu 3 takım (48 adet) formayı, cezaevi komutanı yüzbaşımıza, cezaevi birinci müdürü ve ikinci müdürüne teslim ettik. Belediye başkanımız sayın Haluk Alıcık'a bu organizasyonumuza destek verip bizi kırmadığı için ve duyarlı davranışı için çok teşekkür ediyoruz” diyerek kendisine teşekkür yazısı yazdı.