Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi çocuklar ve gönüllü anneler çalışma grubu tarafından Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi"nde "madde bağımlılığı" konulu konferans düzenlendi.

Psikiyatrist Doktor Nabi Zorlu, 17 yıl önce mezun olduğu okula konuşmacı olarak geldi.

İzmir Atatürk Araştırma Hastanesi"nde ve aynı zamanda AMATEM"de görev yapan Psikiyatrist Uzman Doktor Nabi Zorlu gerçekleşen konferansta uyuşturucu maddelerin insan vücuduna verdiği zararları anlattı. Zorlu; “Mezun olduğum okula ve memleketim Söke"ye birikimlerim ile katkı sağlamak beni fazlasıyla memnun etti” dedi.

Konferansın sonunda Nabi Zorlu"ya Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Birışık tarafından teşekkür belgesi verildi. Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi çocuklar ve gönüllü anneler çalışma grubu konuşmacı Psikiyatrist Uzman Doktor Nabi Zorlu ve okul yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç yaptığı açıklamada; “Kadın Meclisi olarak kadınlarımız başta olmak üzere aynı zamanda anne olan kadınlarımızın en değerli varlıkları geleceğimiz çocuklarımıza yönelik olarak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Özellikle eğitim ve bilinçlenmeye yönelik etkinliklere büyük önem vermekteyiz” diye konuştu.