Lugano"nun kalma olasılığının azaldığı ancak tarafların hafta içi son kez bir araya geleceği bildirildi
Sakatlığı nedeniyle Trabzon deplasmanına gitmeyen Lugano"nun yönetim ile yaptığı görüşmenin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sona eren Uruguaylı yıldızın menajerinin İstanbul"a geldiği ve yapılan toplu görüşmede tarafların anlaşmaya varamadığı bildirildi. Lugano ile iplerin kopmak üzere olduğu, hafta içinde son bir kez daha masaya oturulacağı belirtildi.
Bilica imzalıyor
Sarı-lacivertli ekip yeni sezonun ilk transferini Sivasspor"un başarılı savunma oyuncusu Bilica ile gerçekleştirdi. Brezilyalı oyuncunun Galatasaray maçı sonrası İstanbul"da kaldığı ve pazartesi günü Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da Bilica"nın Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı, “Hayırlı olsun” yorumunu yaptı.
Sezon ortasında Fenerbahçe"deki sözleşmesini iki yıl daha uzatan Alex ise Türkiye"de bulunmaktan mutlu olduğunu bir kez daha tekrarladı, “Amacım iki yıl sonra Fenerbahçe ile yeniden anlaşmak” ifadesini kullanarak, gideceği yolundaki spekülasyonlara yanıt verdi.