Samsun"da ailesinin kaçırıldığı iddiası ile dün polise başvurduğu 16 yaşındaki kız öğrenci, "kaçıranların elinden kurtulduğunu" belirterek ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun"daki bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Z.U. Yeşildere Mahallesi"ndeki evine dönmeyince ailesi genç kızı aramaya başladı.

Bu sırada baba Suat U"nun cep telefonuna kızına ait telefondan "Baba kaçırıldım, beni kurtarın" mesajı geldi. Bu gelişme üzerine aile polise başvurdu.

Gece boyu yapılan çalışmalardan bir sonuç alınmazken, sabah saatlerinde ortaya çıkarak Dikbıyık Jandarma Karakolu"na giden genç kız, burada görevlilere "Kaçıranların elinden kurtulduğunu" söyledi.

Kendisini silahlı 3 kişinin okulun önünden bir otomobille kaçırarak Çarşamba taraflarında boş bir binaya götürdüklerini ve burada bir kimyasal madde koklatarak bayıltıklarını iddia eden genç kız, daha sonra kendine geldiğinde bağırması üzerine çevrede sesini duyan bir kişinin yardımı ile kurtulduğunu öne sürdü.

Yetkililer, genç kızın psikolog gözetiminde alınacak detaylı ifadesi sonrasında anlattıklarının araştırılacağını belirterek, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi. - milliyet