Sao Paulo"dan teklif alan Cassio Lincoln"ün, Almanya"ya dönmeye de sıcak baktığı bildirildi.
Cassio Lincoln, sarı-kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor. Brezilya basını, geçtiğimiz iki sezonda olduğu gibi sezon açılışına mazeretsiz olarak zamanında gelmeyen yıldız futbolcunun kendisine kulüp aradığını iddia etti. Lincoln"e, Brezilya"nın ünlü kulübü Sao Paulo"nun yanı sıra Almanya"dan köklü bir takımın talip olduğunu yazan Elgloboesporte gazetesi, başarılı oyuncunun bu takımlarla transfer pazarlığı yaptığını ileri sürdü. Haberde, Galatasaray"ın, Lincoln"ün girişimlerinden haberdar olduğu ve Brezilyalı futbolcunun bu nedenle sezon açılışına katılmadığı kaydedildi.
Cassio Lincoln"ü kadrosuna katmak isteyen Sao Paulo kulübünün, en çok 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmesi nedeniyle bu transferin çok zor olduğunu kaydeden Elgloboesporte, sambacının Almanya"ya dönmesinin daha yüksek bir ihtimal olduğuna dikkat çekti. En geç hafta sonuna kadar İstanbul"a dönmesi beklenen Cassio Lincoln, Galatasaray yönetimiyle bir araya gelerek yaptığı görüşmelerle ilgili bilgi verecek.
Cezaya erteleme Galatasaray"da sezon başı hazırlıklarına mazeret bildirmeden katılmayan Lincoln"ün cezası ertelendi. Yönetim Brezilyalı futbolcuya antrenmanlara katılmadığı için günlük 14 bin euro para cezası tarifesini uygulama kararı aldı ancak sambacının kadro dışı bırakılması konusu ifadesi alındıktan sonra verilecek.