İdmanı sık sık kesip, istediklerini yapmayan oyuncuları uyaran F.Bahçe Teknik Direktörü, futbolcuların derbide neler yapmaları gerektiğini tek tek anlattı.

Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımda teknik direktör Aragones, dünkü çalışmada yaptığı hareketler ve tavırlarla dikkat çekti. Sezon sonunda F.Bahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İspanyol teknik adam, dünkü antrenmanda sert tavırları ve istediklerini yapmayan oyunculara attığı fırçalarla ön plana çıktı. Taktik çalışmasında Beşiktaş derbisinde sahaya süreceği kadroyu deneyen Aragones, antrenmanı sık sık kesip istediklerini yapmayan futbolcuları sürekli uyardı. Sezon başından bu yana ilk kez oyunculara karşı böyle bir tavır alan Aragones, bir ara çift kale maçın devre arasında çıktığı topu alamayıp gol yiyen kaleci Volkan Demirel'i de uyardı.

ANLATIRKEN KENDİSİNİ YIPRATTI

Bir hafta içinde lig ve kupada iki kez karşıya gelecekleri Beşiktaş maçında sahaya sürmeyi planladığı kadro ile toplantılar yapan F.Bahçe Teknik Direktörü, futbolcularına derbide yapılması gerekenleri de tek tek antalırken adeta kendini yıprattı. Aragones, F.Bahçe'nin ligde hiçbir iddiası kalmamasına rağmen takımı erken kampa alma kararı alıp, antrenmanları da kapattı. Sarı-lacivertliler, İspanyol teknik adamın aldığı kararla bugünden itibaren çalışmalarını dış dünyaya kapalı olarak gerçekleştirecek. Aragones'in isteği doğrultusunda sarı-lacivertli takımda bekar oyuncular bugünden itibaren kampa girecek. Diğer oyuncular da Samandıra Tesisleri'nde tam gün mesai yapacak.


Van Gaal'da dev rakipler

F.Bahçe'de teknik direktör Aragones'in yerine takımın başına getirilmesi düşünülen Hollandalı Louis Van Gaal'ın transferinde sarı-lacivertliler, Avrupa'nın dev kulüpleriyle çekişiyor. Bir dönem Trabzonspor forması giyen, şu anda antrenörlük yapan Şota, ünlü çalıştırıcıyı İspanya'nın Real Madrid ve Almanya'nın Bayern Münih kulüplerinin de istediğini açıkladı. İki ünlü kulübün transfer etmek için Van Gaal'ı aradığını belirten Şota, ayrıca Hollandalı hocanın F.Bahçe hakkında kendisinden bilgi aldığını kaydetti.