AYDINPOST HABER SERVİSİ - Aydın’da 2017 – 2018 eğitim yılında kapılarını öğrencilerine açmaya hazırlanan Lider Eğitim Okullarının kampüs çalışmaları devam ederken, herkesin merakla beklediği okulun ilk tanıtım videosu yayınlandı.

14 bin metrekare alan üzerine kurulacak okul,10 bin metrekarelik büyüklüğünde kapalı bir kampüse sahip olacak.

AYDIN’DA BİR İLKE İMZA ATACAK

Lider Okulları Kurucusu Engin Polat, “Farklı eğitim modellerine göre geliştirilmiş özel mimariye sahip okulumuz Aydın’da bir ilke imza atacak. Dünya Sağlık Örgütü kriterlerine göre teknik tasarımı planlanmış kapalı yüzme havuzu ve profesyonel spor salonu ile yeni neslin sporcularını hazırlamaya aday olan Lider Eğitim Okulları, bilim akademileri, spor, müzik ve dil okullarıyla çocuklara bir üniversite imkânı sunacak” diye konuştu.

Lider Eğitim Okulları, başta Aydın’da olmak üzere tüm Türkiye’de bir ilk olacak eğitim modeline göre mimarisi çizilmiş kampüsü, yeni eğitim metotları ile öğrencilerine hayallerinin üzerinde bir eğitim dünyası vaad ediyor.

Yayına giren yaklaşık iki buçuk dakika süren tanıtım videosunda kampüsün dış ve iç mimarisi, öğrencilerin derslikleri ve ortak yaşam alanları, spor ve kültür-sanat akademilerine detaylarıyla yer verildi.

İŞTE LİDER OKULLARININ MERAKLA BEKLENEN TANITIM VİDEOSU