Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve 20 Kasım'da viz- yona girecek olan “Kurtlar Vadisi-Gladio” filminin korsan versiyonu olduğu iddia edilen bazı boş CD ve DVD'ler piyasaya sürüldü.
Pana Film'den yapılan açıklamada, “20 Kasım 2009 tarihinde vizyona girecek olan 'Kurtlar Vadisi-Gladio' filminin korsan versiyonu olduğu iddia edilen bazı boş CD ve DVD'lerin piyasaya sürüldüğü tespit edilmiştir” denildi.

Açıklamada Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bu konuda önceki gün akşam saatlerinde operasyon başlattığı ve gerekli önlemlerin alındığı belirtildi. Halkı kandırmaya yönelik bu çirkin girişim konusunda kamuoyunun uyarıldığı kaydedilen açıklamada, “Korsanla mücadele konusunda izleyicilerimizin desteğini istiyoruz” ifadesine yer verildi.

İSKENDER'DEN EMNİYET'E ZİYARET

Bu arada, filmde “İskender Büyük” rolünü canlandıran oyuncu Musa Uzunlar, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Uzunlar, şirket avukatı Faruk Çetinkaya ile birlikte geldiği Emniyet'ten çıkışında iddialarla ilgili bir açıklama yaptı. “Bu iddialar bizi çok rahatsız etti” diyen Uzunlar, “Filmin korsanının çıktığı yönünde duyumlar var. Şirketimizde çalışan yüzlerce insanın emeği söz konusu. Bu sadece filme değil, bize de zarar vermekte. Bunu engellemeye çalıştık" diye konuştu. Korsan CD'lerin boş olduğunu söyleyen Avukat Faruk Çetinkaya da, “Bu CD'leri alacak olan vatandaşlarımız hüsrana uğrayacaklar” diyerek sinemaseverleri uyardı./Yeni şafak