AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada hükümetin köy yardımlarının devam ettiğini söyledi. Erdem açıklamasında,“ 2010 yılının son günlerinde Hükümetimizin Aydın"a toplam 12 milyon 139 bin TL ek ödenek aktarılmış oldu. Köylerimize daha güzel hizmet etme fırsatını verecek olan bu 12 milyon 139 bin TL"lik ek ödenek sebebiyle tüm Aydınlılar adına hükümetimize ve Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Erdem açıklamasında, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan"ın talimatlarıyla başlatılan KÖYDES projesiyle köylerimizin öncelikle yol ve su problemleri hızla çözüme kavuşmuştur.İlimizde KÖYDES projesi kapsamında 2010 yılında 5 milyon 139 bin TL"lik yatırım gerçekleşmiştir.
Ayrıca yine İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü"nden 2010 yılı bütçesi ödeneğinden 7milyon TL ilave ödenek Aydın İl Özel İdaresi"ne aktarılmıştır.
2010 yılının son günlerinde hükümetimiz Aydın"a toplam 12 milyon 139 bin TL ek ödenek aktarılmış oldu. Köylerimize daha güzel hizmet etme fırsatını verecek olan bu 12 milyon 139 bin TL"lik ek ödenek sebebiyle tüm Aydınlılar adına hükümetimize ve Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz.
Son aktarılan bu rakamla Köydes projesi kapsamında Aydın"ın köylerine yapılan yatırımların toplamı 65 milyon TL ye ulaşmıştır” ifadelerini kullandı.