Germencik İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı yapıldı.
Kaymakamı Resul Çelik başkanlığında 2 İl Genel Meclisi Üyesi ve 21 Köy muhtarının katılımı ile düzenlenen toplantıda, 2010 Yılı Bütçe Geliri 328 milyon 943 bin TL , bütçe gideri ise 337 milyon 645 bin TL olarak açıklandı.
Toplantıda eğitim, sağlık ve din hizmetlerinde doğabilecek ihtiyaçlar ile ve okulların planlamalarına destek verilmesine karar verildi.
Köydes Projesi kapsamında, Uzunkum ve Dampınar Köyü İçme Suyu Projesi 100 metreküp depo inşası, Germencik -Hıdırbeyli-Bozköy-Çamköy-Dampınar-Habipler köy yolları ile Germencik-Dağkaraağaç, Germencik-Ömerbeyli-Alangüllü-Meşeli-Çarıklar köy yollarının genişletme bakım onarım çalışmaları programa alındı.
Öte yandan şehit olan Karaağaçlı köyünden komando er Serkan Özpınar adına park yapılması programa alındı.
Toplantı sonunda konuşan Resul Çelik, şunları söyledi:
''İlçemizde, beldelerimizde ve köylerimizde gereken hizmetler için kurumlarımızca teklif edilen projelere bütün iyi niyetimizle devletin imkanları nispetinde ödenek ayrılması için çalışıyoruz. İlçemizin ihtiyaç ve problemlerini yerinde tespit ederek tabiki Köy-Des bütçesinin yanı sıra Özel İdare imkanlarından da faydalanarak köylerimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Amacımız köylerimizin yol, su, elektrik gibi alt yapı problemlerini öncelikli olarak çözmektir'' dedi.