Dünyanın en ünlü masa tenisi oyuncularından olan Dünya ve Olimpiyat şampiyonu efsanevi sporcu 'Lui Guoliang' ile Avusturyalı Dünya Şampiyonu Werner Schlager 26 Temmuz Pazar günü Boğaz köprüsünün tam ortasında karşı karşıya geliyor.
10 -11 Kasım 2009 tarihleri arasında Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde yapılacak olan dünyanın en iyi 5 Asyalı sporcusu ile 5 Avrupalıyı karşı karşıya getirecek bu şölen öncesinde tanıtım amaçlı Boğaz köprüsü üzerinde bir gösteri maçı yapılacak.
Gösteri maçında masa tenisinin unutulmaz iki efsanesi karşı karşıya gelecek. Asya-Avrupa All Star maçları olarak anılan ve Asya ve Avrupa kıtalarının en iyi beşer sporcularının karşılaşacağı özel turnuva öncesinde ki bu gösteri maçı 26 Temmuz Pazar sabahı saat 07.10'da gerçekleşecek ve 10 dakika sürecek. Boğaz köprüsü, Avrupa - Asya yönünde tek taraflı olarak 07.00-07.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.
Ülke tanıtımına önemli katkı sağlayacak olan organizasyonu gerçekleştirmek için titiz bir çalışma içerisinde olduklarını hatırlatan federasyon başkanı Oktay Çimen, "Artık ülkemiz organizasyonlar ülkesi. Büyük şampiyonalara ev sahipliği yapıyoruz. Uluslar arası federasyon böylesine güzel bir gösteriyi boğaz köprüsünde gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz. Ülke tanıtımına önemli katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum." diye konuştu.