Ziyarette Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen’de kendilerine eşlik ederken, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bakyaz, Yönetim kurulu Üyeleri Mahmut Öztaş, Namık Kemal Daylan, Müslüm Yıldırım, Mehmet Ali Üstün, Cem Arslan, Kuşadası Ticaret Odası Disiplin Kurulu Üyesi Akan Evren, Odamız Acentacılar Komitesi Başkanı Turgay Yılmaztekin ve TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar’da hazır bulundu. 
- KOMER Kuşadası’nın girdi olarak ikinci limanı olacak
Ziyarette Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; KOMER Kuşadası’nın ikinci limanı olacak. Komer en az limanımız kadar girdi sağlayacak. Üstelik kış aylarında da bu girdi devam edecek. Başaran beyin Kuşadası’na katkısı çok büyük ” dedi.
Başaran Ulusoy’da Kongre Merkezi hakkında bilgi verdi ve “KOMER çok amaçlı bir Kongre Merkezi. 150 000 geceleme yapılacak. Kültür faaliyetlerinin yapılacağı alanlar da çok fazla. Merkezde bizi sadece zemin biraz fazla zorladı ama şimdi finale geldik. Sadece montaj kısmı kaldı. Biz Kongre Merkezi’ni Kuşadası’na yaparken konum açısından çok iyi hesap yaptık. Kuşadası’na fayda en çok geceleyen turistten var. Kongre Merkezi’ne gelecekler geceleyecekler. Bu da şehrin yüzünü değiştirecek. Herkesin kendini yenilemesini sağlayacak. Kongre turizmi ile Kuşadası’na gelenler kültür seviyesi yüksek insanlar olacak ve onların talepleri ile de çok şey değişecektir. Kongre Merkezi’ne gelenlerden Kuşadası’nın yararlanması için kendini hazırlaması lazım. Lüks yerler açılmalı.” Dedi.
Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen’de Başaran Ulusoy’un çok haklı olduğunu, konaklama yerlerine ihtiyaç olduğunu, dükkanların gemi olmasa bile açık olması gerektiğini söyledi ve Kuşadası’nın ışıl ışıl bir yer olmasını arzu ettiğini sözlerine ekledi.
Ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binası hakkında Başkan Akdoğan’dan bilgi alan ve daha sonra binayı gezen Başaran Ulusoy, Kuşadası’na böyle bir bina kazandırdıkları ve başarılı çalışmalarından dolayı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png