Edirne Havsa"ya bağlı Şerbettar Köyü"nde kaybolan Hasret Karakoç"un (8) cesedi bir evde gömülü bulundu. Küçük kızın komşusu S.Ş. (55) adlı kadın ile oğlu S.Ş. (17) gözaltına alındı.

Emine ve İlkay Karakoç çiftinin 3 çocuğundan biri olan Hasret Karakoç, önceki gün okul çıkışı kayboldu. Jandarma köyde geniş kapsamlı arama yaptı. Hasret"in botu evinin 50 metre uzağında bir kömürlükte bulundu. Kömürlüğün yanında bulunan ve Ş. ailesine ait kullanılmayan boş evin içinde de dehşet açığa çıktı: Hasret öldürülmüş, cesedi gömülmüştü. Hasret"in başına sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi.

"Gömerken yaşıyordu"

İki aile arasında husumet olduğu öne sürülürken gözaltına alınan 17 yaşındaki S.Ş."nin cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Jandarmada sorgusu süren 17 yaşındaki S.Ş. ifadesinde, dün komşularının kızı Hasret"in okula giderken bir kediyi kovaladığını anlatarak, “Kedi boş eve girdi. Hasret"te arkasından girince bende gittim. Kediyi kovalama diye kendisini ittim. Düşüp başını çarptı. Öldüğünü düşünerek korktum. Odaya çukur kazıp gömdüm. Gömdüğüm sırada sanırım yaşıyordu” dedi.