Tolga Karel evde, karısı ile eski sevgilisi başbaşa eğlencede... Geçen yaz Karel'le evlenen ve 5 aylık hamile olan Günay Musayeva, kocasının bir dönem fırtınalı bir aşk yaşadığı Öykü Çelik'le sabaha kadar eğlendi. İkili, 'Samimiyetimize inanın, biz artık kankayız' dedi

Geçen yaz Tolga Karel'le nikah masasına oturan Günay Musayeva, kocasının eski sevgilisi Öykü Çelik'le birlikte görüntülendi. Ünlü gece kulübü Nahide'ye birlikte giden ve sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ikiliyi görenler hayrete düştü. Öykü Çelik, kendilerini görüntüleyen gazetecilere, 'Samimiyetimize inanın. Biz çok iyi arkadaşız ve birlikte eğlendik' dedi. Günay Musayeva ise 'Öykü'yle artık kankayız' diye konuştu. Gözler Tolga Karel'i ararken; Musayeva, eşinin eğlenmek yerine evde oturmayı tercih ettiğini söyledi.

ÇOCUĞA ZARARI YOK!

5 aylık hamile olan Azeri manken, 'Eğlenmenin çocuğa zararı yok. Hatta belki hiperaktif bile olur. İçki içmedim, sadece eğlendim' dedi. Yeni dizisi için saçlarını boyatan Öykü Çelik, bere takarak saç rengini saklamak istedi. Çelik'in beresini Günay Musayeva çıkardı. Sapsarı saçlarıyla poz veren oyuncu, 'Kendimi aynada tanıyamıyorum' diye konuştu.

internethaber.com