Jane Fonda’nın, ilk eşini elinden kaçırmamak için, Fransız yönetmenin üçlü hatta dörtlü sekse varan fantezilerini bile kabul edince, seks bağımlısı olduğu açıklandı. 
 
Bir zamanların seks sembolü olan Jane Fonda’nın yakın çevresinden bazı arkadaşları, 1965 yılında ilk kocası Roger Vadim ile evlendikten sonra, ünlü oyuncunun Fransız yönetmen eşinin adeta seks kölesi haline dönüştüğünü açıkladı.
 
‘İHANETLER ÖNEMSİZ’
 
Ünlü Fransız film yönetmeni Roger Vadim’in, Jane Fonda’ya “Ben seni seviyorum. Başkalarıyla birlikte olsam da onlar önemli deği.” telkinleriyle açıkladığı ihanetlerini saklamaması güzel oyuncunun ahlak yapısını değiştirmiş.
 
Fonda, ‘Sen de gidip cinselliğin zevklerini keşfet. Sonra tecrübelerimizi paylaşırız’ diyen Vadim’i çok sevdiği ve onu kaybetmek istemediği için her şeyine katlandığını anlatıyor. 
 
DÖRT KİŞİ BİR YATAKTA
 
Hatta Fonda’nın, Paris’in en lüks genelevinden bir eskort kızı yataklarına almasına izin verdiği belirtiliyor. Çift sonrasında üçlü seks yapmaya hatta bunu zaman zaman dörtlü sekse çıkartmaya devam etti.
 
KENDİ DAVET EDİYORDU
 
Arkadaşlarının söylediklerine göre Fonda, Vadim üzerinde bir tür kontrol sağlamak için ikinci kadını yatağa çoğu zaman kendisi davet ediyordu.
 
Tüm bu aşırılıklar sonrasında, kocasının etkisi altında kaldığını itiraf eden Fonda, 1973 yılında boşanmalarına rağmen seks bağımlısı olarak kaldı.