Özel hayatının sürekli gündeme gelmesinden dolayı rahatsızlık duyduğunu dile getiren oyuncu, oyunculuk kariyerinden de söz edilmesini istediğini belirtti.

Mert Alaş ve Marcus Piggott fotoğrafları siyah beyaz olarak çekmeyi tercih ederken, Lindsay'in stil danışmanlığını ise Karl Temple yaptı.Uzun kızıl saçlarını açık bırakan ve üzerine giydiği dar siyah elbisesiyle olduğundan çok daha çekici görünen Lohan, 22 yaşında olmasına rağmen kadınlığının keyfini sonuna kadar çıkardığını da yine kendisiyle yapılan röportajda ifade etti.

SCARLETT'LE AYNI KARİYER ŞANSINA SAHİP DEĞİL
Hollywood'un son günlerde en çok konuşulan aktrislerinden Scarlett Johansson'la kendisini karşılaştıran Lohan, güzel oyuncuyla aynı kariyer şansına sahip olmadığından şikayet ederek, "Scarlett iyi işlerde yer alıyor" dedi.

"Beni bu konuda en çok yaralayansa benim yaşlarımdaki aktrislerin örneğin Scarlett'in benden çok daha fazla şanslı olması.Bunun en büyük nedeni ise özel hayatımla bu kadar gündeme gelmem .Kimse kariyerimle ilgilenmiyor, oyuncluğumla ilgili bir değerlendirme yapmıyor.Bu gerçekten de çok can sıkıcı bir durum"

GAZETEPORT