F.BAHÇE"DE teknik direktör Daum, Honved deplasmanında 1-1 beraberliğe karşı kendileri için önemli olanın turu geçmek olduğunu ve bunu başırdıkları için de mutlu olduğunu söyledi. Alman çalıştırıcının Macaristan"daki sessiz gece sonrasındaki değerlendirmesi şöyle: “Kırmızı karttan sonra iyi ve disiplinli oynamamız beni memnun etti. 2-0"ı bulabilirdik. Maçın sonuna doğru gol yememiz beni üzdü ama galiba elle bir gol oldu. Tam göremedim. Sonuçta kırmızı kartı aldık, itiraz etmedik. Aynı tempoda maçı devam ettirmek önemliydi.

TÜM oyunculardan memnunum. 60 dakika 10 kişi oynadık. Böyle olunca herkes biraz daha fazla koşup mücadele etmek zorunda kaldı. Bu yüzden bütün furbolcularımızdan gurur duyuyorum. Hepsi F.Bahçe"nin futbolcusu.”

ALMAN teknik adam Süper Kupa"dan sonra UEFA Avrupa Ligi"ndeki Honved maçında da kadroya almadığı M.Topuz"la ilgili bir soruya ise “M.Topuz"u niye soruyorsunuz bilmiyorum. Sakatlanmıştı. Şu anda iyi durumda tedavisini sürdürüyor. En kısa sürede onu da takımda görürüz” derken, bugünkü kura için ise “Maçtan maça veya turdan tura daha zor oluyor. Bizde maçtan maça daha iyiye gidiyoruz. Biz hazırız hangi takım çıkarsa çıksın. Her turda rakibimiz daha güçlü olacak ama biz de güçlü olacağız” yorumunu yaptı.
Vatan