Baykal, Erdoğan'ın bir işadamına "Sabah-atv ihalesine girme" dediğini iddia etti. Herkes bu iş adamını arıyor. 
Sabah-atv ihalesi Erdoğan'ın başını ağrıtacak gibi. CHP'nin gensoru önergesinin görüşmesi reddedildi ama Baykal'ın iddiaları daha çok konuşulacak.

CHP lideri Erdoğan"ın 14 Kasım 2007 tarihinde Ankara"da havaalanı VIP salonunda, bir işadamıyla görüşüp “İhaleye girme” telkininde bulunduğunu iddia etti. Ankara şimdi bu işadamının kim olduğunu konuşuyor.

O kişi Hüsnü Özyeğin mi?

Vatan gazetesi satışa ilişkin haberi ve gensoru görüşmlerini manşetine taşıdı. Herkesin merak ettiği o işadamının ismini verdi. Ali Öztunç imzalı haberde o kişi Hüsnü Özyeğin. Şu ana kadar Özyeğin'den konuyla igili açıklama gelmedi. Özyeğiin'in bu iddialara ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Baykal'ın bir kurmayına dayandırılarak yapılan habere göre olay şöyle gelişti:

15 dakikalık görüşme

"FİBA Holding"in patronu Hüsnü Özyeğin ve oğlu Murat Özyeğin 14 Kasım 2007"de özel uçakla Ankara"ya geldi. Başbakan Erdoğan, baba-oğul Özyeğinlerle Prag"a hareketinden önce Esenboğa Havaalanı"nda görüştü. 22.30"da başlayan görüşme yaklaşık 15 dakika sürdü.

Özyeğin ve oğlu, ihale için şartname almış olmalarına rağmen ihaleye teklif vermedi. Özyeğin, Başbakan ile aralarında geçen diyalogu yakın çevresine anlattı. Özyeğin"in anlattıkları bir süre sonra Baykal"ın da kulağına geldi. Baykal, bizzat Özyeğin"le konuşarak gelen duyumların teyidini aldı, ardından Başbakan hakkında gensoru önergesi hazırlanması için talimat verdi. "  (internethaber)