Elmadağ’a bağlı Yeşildere’deki Seyitcemali ve Fatif mahallelerini gezen Kılıçdaroğlu, mahalle muhtarları Ersin Çelebi ve Bayram İnce’den bölge hakkında bilgiler alıp vatandaşın sorunlarını dinledi. 
 
Seçim çalışmalarında Kılıçdaroğlu ile tanıştığı kaydedilen Mehmet Koç’un eşi Halime Koç, Kılıçdaroğlu’nu iftar yemeğine davet etti. Bu davet üzerine Kılıçdaroğlu, ailenin davetini kırmayarak iftar yemeğine konuk oldu. 
 
4 çocuklu ve hayvan yetiştiriciği işi ile uğraşan Koç ailesi kurdukları yer sofrasında Kılıçdaroğlu ile birlikte iftar açtı. İftar yemeğinde mercimek çorbası, bezelye yemeği ve kadayıf tatlısı ikram edildi. Kurulan dört ayrı yer sofrasında 40’a yakın vatandaş iftar açarken Kılıçdaroğlu’nun zorlanmadan bağdaş kurarak oturması dikkatlerden kaçmadı. 
 
Kılıçdaroğlu iftarın ardından kahvehaneye geçerek, burada da yaklaşık 50 vatandaşla sohbet etti. Daha çok vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu’na artan terör ve ekonomik sıkıntılara ilişkin vatandaşların sorunlarını anlattıkları bildirildi.
 
Kahvehanede çay içen Kılıçdaroğlu’nun ayrılırken vatandaşları partiye çay içmeye davet ettiği ve kahvehane sahibine “Müşterilerinle CHP Genel Merkezi’ne gelin, benim konuğum olun” dediği de öğrenildi.
 
vatan