Didim Kent Konseyi Başkanlık Binası Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacının katıldığı törenle hizmete açıldı. İnönü Bulvarında açılan başkanlık binasını tüm masraflarını Didim Belediyesinin üstlendiği öğrenilirken açılışa çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Didim Kaymakamı Ali Katırcı “Kent Konseyimizin çalışmalarını yapacağı bu binamızın hayırlı olmasının diliyorum. Binamızın açılmasında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Yürütme kurulu üyelerinin ilçemize iyi çalışmalar sunacağına inanıyorum” dedi.
Katırcı kent konseyi bünyesinde oluşturulan grupların da önemli olduğunun altını çizerken “Kent konseyi toplumumuzda çatı görevini üstlenmeli. Tüm sorunların çözümünde veya araştırılması noktasında halkımızla ortak çalışmalı. Halkımızda kent konseyine gerekli desteği vermeli” diye konuştu.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı izinli olmasına rağmen açılışa katılırken “Kent konseyimizin iyi çalışmalar yapması için uygun bir mekan şarttı, biz de belediye olarak bu mekana onlara tahsisi ettik. Umarım Kent konseyi üyelerimiz ve başkanımız iyi çalışmalar yapacaktır. Biz de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Didim Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Taner Küsmez Mayıs ayında genel kurullarını yaptıklarını ve bir mekan sorunu yaşadıklarını kaydederken Didim belediyesinin kendilerine destek olduğunu belirtti. Küsmez “Didim halkının sorunlarını burada çözüm arayacağız. Binamız haftanın 5 günü açık olacak. Burası Didim halkının binası.
Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve sivil toplum örgütlerimizle burada ortak çalışmalar yapacağız” dedi.