Cemil Çiçek’e toplantı öncesi parlemento muhabirleri tarafından, ilk kez milletvekili seçildiğinde yemin ederken çekilen fotoğrafı hediye edildi. Fotoğrafı gören ve çok şaşıran Cemil Çiçek, "Ne hale gelmişiz" dedi. Çiçek’in bu sözü toplantı salonunda gülüşmelere neden oldu.
 
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa çalışmaları hakkında açıklama yapmak için bu sabah Meclis’te parlamento muhabirleri ile biraraya geldi. Toplantı öncesi Cemil Çiçek’e parlamento muhabirleri tarafından Meclis’te ilk kez yemin ederken çekilen iki fotoğrafı hediye edildi. Cemil Çiçek’e ilk olarak 1987 Aralık ayında Meclis’e ilk adım attığı gün yemin töreni sırasında çekilen fotoğrafı hediye edildi. Kendisine hediye edilen fotoğrafı görünce çok şaşıran Cemil Çiçek, "Ne hale gelmişiz" dedi.
 
’ONU DA GÖSTERELİM’
 
 
Parlamento muhabirleri, Cemil Çiçek’in bu sözü üzerine "Onu da gösterelim. Bu fotoğraf da çeyrek asır sonraki haliniz" diyerek Meclis’te çekilen son fotoğrafını da hediye etti.
 
TBMM Başkanı Cemil Çiçek iki fotoğrafını yan yana koyarak "Neydi, ne oldu desinler" dedi. Çiçek’in bu sözleri toplantıya salonunda gülüşmelerde neden oldu. Kendisine hediye edilen fotoğrafları sonrası Meclis Başkanı Çicek, yeni anayasa çalışmaları hakkında parlamento muhabirlerine açıklama yaptı.
 
DHA