Aydın’a bağlı Köşk ilçesinde üniversite fakülte binası yaptıran Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı (BESKVA) Yönetim Kurulu başkanı Hayırsever Hakkı Keleşoğlu, Buharkent Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu’nun devi üzerine Aydın’a bağlı Buharkent ilçesini ziyaret etti.
Ziyarette Buharkent Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu tarafından ilgi ile karşılanan Keleşoğlu ilçede Adnan Menderes Üniversitesi’ne fakülte binası olarak yapımına 11 yıl önce başlanılan ve şuanda kaba inşaatın dışında her hangi bir çalışma yapılmayan binada incelemelerde bulundu. Keleşoğlu, “BESKVA olarak Aydın’ın Köşk İlçesine bir üniversite fakülte binası yaptırdık. Burada 11 yıl bitirilemeyen bir bina var. Bu binanın her yönüyle tamamlandıktan sonra üniversiteye ne şekilde hizmet vereceği çok önemli. Öncelikli olarak Kaymakamlık, Belediye, Adnan Menderes Üniversitesi’nin içerisinde yer aldığı bir komisyon kurulsun. Bu komisyon söz konusu binanın bundan sonra yapılacak çalışmalarının bir maliyetini çıkarsın. Binanın Üniversite bünyesinde hangi fakülteye hizmet vereceği belirlensin. Tüm bu çalışmalar yapıldıktan sonra konuyu vakfımızın mütevelli heyetinde görüşelim. Görüşmeden çıkacak sonuca göre binanın tamamına olmasa bile belirli bir miktarına katkımız olabilir. Ancak şu aşamada bir maliyet ve binanın alacağı vasıf çok önemli. Özellikle Adnan menderes Üniversitesi yönetiminin bu konu üzerine bir yol haritası çizmesi gerekiyor” dedi. 
Hayırsever Keleşoğlu’na Demokrat Parti Genel Sekreteri Bekir Ongun aracılığı ile ulaştıklarını ifade eden Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu, “Keleşoğlu yaptıkları ile örnek bir insandır. Aydın iline ve ilçelerine de yaptıkları ortadadır. İlçemizde sayın büyüğümüz Hakkı Keleşoğlu ile ortak güzel hizmetlere imza atmak istiyoruz. İlişkilerimizin bundan böyle artarak sürmesini temenni ediyorum” diye konuştu. 
Belediyenin ardından ilçe Kaymakamlığını da ziyaret eden Keleşoğlu’na günün anısını yaşatması temennisi ile Aydın çiftçisini anlatan bir de yağlı boya tablo hediye edildi.