Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım, antrenmana giderken Kavacık'ta trafik kazası geçirdi. Kazım'ın vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Kazım, bu sabah antrenmana giderken yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda trafik kazası geçirdi. İngiltere'den getirilen aracın içerisinde 2 kişi olduğu öğrenilirken, ters dönen araçtan vatandaşların yardımıyla çıkartılan Kazım hastaneye kaldırıldı. El bileğinde bir kırık olduğu öğrenilen sarı-lacivertli oyuncu ameliyata alındı...

3 HAFTA SONRA SAHALARA DÖNEBİLİR

Trafik kazası geçiren Fenerbahçeli futbolcu Kazım'ın durumunun ciddi olmadığı, sağ el bileğinde kırık olan oyuncunun operasyon geçireceği açıklandı.

Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde Kazım'a ilk müdahaleyi yapan Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, Kazım'ın ağır bir yaralanmasının bulunmadığını belirterek, “Bir operasyon geçirecek. 2-3 hafta içinde sahalara dönebilir” dedi.

Nalbantoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli oyuncunun trafik kazası geçirdiğini ifade ederek, “Genel beden travması dışında ağır bir yaralanması yok. Sağ el bileğinde oynamış bir kırığı var. İnce bir kırık meydana gelmiş. Yeniden sahalara hızla dönsün, bilekteki fonksiyonları yerine gelsin diye bir ameliyat geçirecek. Bu akşam burada kalacak, yarın taburcu edeceğiz. Tahminen 2-3 hafta içinde yeniden sahalara dönebilir” diye konuştu.

Ufuk Nalbantoğlu, milli oyuncunu bunun dışında yumuşak doku yaralanmaları ve zedelenmeleri olduğunu, ancak genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve olayın şokunu yaşadığını sözlerine ekledi.