Yanan kızını hastaneye götüren baba önce kendi kullandığı araçla trafik kazası yaptı, yaralanan baba-kızı taşıyan ambulans da kaza yapınca başka bir ambulansla hastaneye kaldırılan baba öldü.
Edinilen bilgiye göre, İskilip"in Koçcağız köyünde yaşayan Sabri Bektaş (55), üzerine kaynar su dökülen kızı Döne Bektaş"ı (30) komşusunun otomobili ile İskilip Devlet Hastanesine götürmek için yola çıktı. Vücudunun bir bölümü yanan kızını hastaneye yetiştirmek isteyen Bektaş"ın kullandığı otomobil, köyün çıkışında yoldan çıkarak takla attı.
Kazada yaralanan baba Sabri Bektaş ile kızı Döne Bektaş ambulansla İskilip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Üzerine kaynar su dökülen Döne Bektaş, buradaki ilk müdahalesinin ardından Samsun"a gönderilirken, Sabri Bektaş da
ambulansla Çorum Devlet Hastanesine sevk edildi.
Yaralı Sabri Bektaş"ın içinde bulunduğu Hasan İskenderoğlu"nun yönetimindeki 19 FF 563 plakalı ambulans, Çorum cevre yolu Binevler Kavşağında Selma Balcı"nın kullandığı 19 AZ 150 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada ambulansta bulunan Sabri Bektaş"ın eşi Necla Bektaş ile şoför Hasan İskenderoğlu (38), hemşireler Yurdagül Balcı (22) ve Efsun Umay (24) ve otomobil sürücüsü Selma Balcı (28) yaralandı.
Yaralılar, olay yerine çağrılan başka bir ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba Sabri Bektaş, hastanede yaşamını yitirirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


MİLLİYET