MANİSA"nın Turgutlu İlçesi"nde, 25 yaşındaki Ebru Tarlacılar ile iki yıllık eşi 22 yaşındaki Tarık Tarlacılar'ın motosikletine, plakası tespit edilemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı. Kazada, Ebru Tarlacılar öldü, eşi Tarık Tarlacılar yaralandı. Yakınları, Tarlacılar çiftinin motosikletine 20 gün önce de bir otomobilin çarptığını söyledi.

Turgutlu"da pazar çadırı yapan bir işyerinde çalışan Tarık Tarlacılar, dün saat 21.45'de ev kadını olan eşi Ebru Tarlacılar"ı da yanına alıp sosyal tesislerin bulunduğu Irlamaz Vadisi"ne doğru yola çıktı. Tarlacılar çiftinin plakasız motosikletine Irlamaz Vadisi ile Koşukırı Yolu"nun kesiştiği noktada plakası tespit edilemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı. Asfalt zemine savrularak yaralanan çift, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi"ne kaldırılıp tedaviye alındı.

Kazada, Ebru Tarlacılar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayıp ölürken, eşi Tarık Tarlacılar ise İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne sevk edildi. Hastaneye akın eden Ebru Tarlacılar"ın yakınları ölüm haberiyle sinir krizi geçirdi. Yakınları, çiftin 20 gün önce de buna benzer bir olay yaşadığını, Tarık Tarlacılar'ın, eşinin de üzerinde bulunduğu motosiklete çarpan otomobilin sürücüsüyle kavga ettiğini anlattı. Diğer taraftan, Tarık Tarlacılar"ın hastaneye gelen bazı yakınlarına, “Bize bilerek çarpıldı. Bunu yapanları biliyorum” dediği öğrenildi. Yakınlarının da polise bu şekilde ifade verdiği bilirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, motosiklete çarpıp kaçan otomobil ve sürücüsünün bulunması için çevre il ve ilçelerdeki güvenlik güçlerinden yardım istendi. Geniş çaplı araştırmanın devam ettiği aktarıldı.
Milliyet