Müftülük toplantı salonunda düzenlenen veda toplantısında İl Müftüsü Ömer Kocaoğul ve İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’da hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Nazilli İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula; “İlçe Kaymakamımız Caner Yıldız ilçemizde yaptığı çalışmaları, vatandaşlara ayrım gözetmeksizin yaklaşımları, müftülük camiamıza gösterdiği yakınlığı, okullarımız ile ilgili yaptığı çalışmalarla adeta halkın gönlünde taht kurdu. Tam 6 yıl Nazilli’de görev yapan Kaymakamımızın Çarşamba ilçe Kaymakamlığına değil de her hangi bir ilimizde vali olarak görmek isterdik. Yani gönlümüz öyle isterdi. Ama olsun bu bir devlet görevidir. Kaymakamımız gittiği yerde de aynı başarılı çalışmalarını sürdürecektir” dedi.
Kaymakam Yıldız da; “Ben Nazilli’ye Adana Vali Yardımcılığı görevinden geldim. Nazilli’de birlik beraberlik içerisinde çalışarak çok güzel işler yaptık. Nazilli’nin ufku ve önü açık. Nazilli ilerleyen günlerde ekonomik açıdan daha da gelişecek ve kalkınacaktır. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum. Nazilli’nin kalkınması içir daha yapacağımız pek çok projelerimiz vardı. En çok üzüldüğüm konulardan bir tanesi de bu hayati önem taşıyacak olan ve Nazilli’nin ufkunu önünü açacak olan bu projelerimin yarım kalmasıdır. Nazilli adına en büyük üzüntüm budur. Ben ilk göreve Kuyucak Kaymakamı olarak başladım. İki buçuk yıl çalıştım. 6 yılda Nazilli Kaymakamı olarak görev yaptım. 22 Eylül’de göreve başladım. 22 Eylül’de ilişiğimi keserek Nazilli’den ayrılacağım. Benim kızım Nazilli doğumludur. Çarşamba’ya gitmeme rağmen, Çarşamba’da da bir kapınızın olduğunu unutmayın. Nazilli ile hiçbir zaman irtibatımı kesmedim ve kesmeyeceğim. Sizlerden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Ben hakkımı sizlere helal ediyorum” dedi.
Aydın müftüsü Ömer Kocaoğul ve İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula kaymakam Yıldız’a çeşitli hediyeler ve çiçek verdiler.