Ak Parti Belediye Başkan aday adayı olan Şevket Kaya, basın toplantısı düzenledi.
Mustafa Ancın'ın aday olduğunun açıklanması sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Şevket Kaya, ciddi bir çalışma süreci geçirdiği ve bu süreçten sadece ders çıkardığını ifade etti.
Kaya, "Çıkan karara saygılıyım. Ben kendi adıma değil, ekibim adına açıkçası üzüldüm. Fedakarca çalışma sergilediler. Bu bir yarış ve hayat devam ediyor. Aydın için yola çıkmıştık ve bu yolda yürümeye de devam edeceğiz. Ortaya bir şeyler koyduğumu düşünüyorum. Yarışırken de pek çok insan tanıdım. Sizleri tanıdım. Ders alabileceğim bir süreçti. Maddi ve manevi açıdan kayba uğradığımı düşünmüyorum. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim" diye konuştu.
Kaya ayrıca, "Haklarınız helal edin lütfen, 100 konudan 2 ya da 3 tanesinde hatalı olduğumuzu düşünüyorum. Gerçekten amatör bir ruhla çalıştım. Kısmet değilmiş, her şey de bir hayır vardır. Bu satten sonra yorum yapmanın fazla anlamı yok" dedi.
Beledi meclis üyeliğini düşünmediğini de vurgulayan Kaya, "Nereye aday olursanız olun işinizi layıkıyla yapmalısınız. İnsanların bomboş olmaması gerekir" dedi.