Son dönemde yoğun bir katılım süreci yaşayan BBP"de son katılımlar Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ köyünde gerçekleşti.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'nun 1 milyon üye talimatıyla gece gündüz ziyaret ve toplantılar tertipleyerek ivme kazanan BBP, Aydın'da da önemli adımlar atıyor. BBP'lilerin dün akşamki durağı Köşk İlçesinin Ilıdağ Köyü oldu.Kalabalık bir şekilde köye adeta çıkartma yapan BBP yöneticilerini köy muhtarı ve Ilıdağlılar çoşkulu bir şekilde karşıladı.
Toplantıya BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter'in yanı sıra Köşk ilçesinden sorumlu il sekreteri Ahmet Türkmenoğlu, BBP Aydın Merkez İlçe Başkanı Ertan Gökçe, BBP İl Başkan yardımcıları Bahri Abalı, Akif Çerçi, BBPli eğitimci Ahmet Dağlı ve Alperen Ocakları yöneticileri katıldılar.

Katılım töreninde merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun mücadelesinin ve Büyük Birlik Partisi'nin ülke ile ilgili projelerinin anlatıldığı toplantının ardından toplantıyı izleyen Ilıdağlılardan 25 kişi BBP ye kaydını yaptırdı.

Gerçekleşen katılımın ardından değerlendirmelerde bulunan partili yöneticiler Ilıdağ köyü bizim için çok önemli, Aydın'ımızın en huzurlu köylerinden olan Ilıdağ partimizin misyonuyla örtüşen bir yapıya sahip. Herkesin bir şeyle uğraştığı ve neredeyse suç oranının sıfır olduğu bir yer, buradaki ilgiden çok memnun kaldık seklinde konuştular.