Kavga, Başbakan korumaları ile Keçiören Belediye Başkanı'nın korumaları arasında çıktı. Başbakan Erdoğan ve Şaban Dişli, istifadan sonra ilk kez aynı karede...

Hürriyet gazetesinin haberine göre; AKP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Şaban Dişli, istifasının ardından ilk kez Başbakan Erdoğan ile aynı karede görüntülendi. Başbakan'ın katıldığı törende Keçiören Belediye Başkanı'nın korumaları ile Başbakan'ın korumaları arasında arbede yaşandı.

İstanbul'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'da iki fabrikanın açılışını gerçekleştirmek için dün akşam saatlerinde Üsküdar Emniyet Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Önce Tuzla Tepeören'de bulunan Şahinler Metal Sanayi binasının açılışını gerçekleştiren Erdoğan'ı protokolde ilginç isimler karşıladı.

DİŞLİ VE ALTINOK

Başbakan'ı karşılayanlar arasında AKP Genel Başkan yardımcılığından istifa eden Şaban Dişli ve Zabıta dayağı ile gündeme gelene Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da vardı. Altınok ve Dişli Başbakan'ı beklerken birbirleriyle ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile sohbet etti. Başbakan Erdoğan açılış için fabrika bahçesine girdiğinde her iki isimde tokalaşma sırasına girdi. Başbakan Erdoğan Şaban Dişli ile sıcak bir şekilde tokalaşırken. Turgut Altınok'la tokalaşması hızlı oldu.

KORUMALAR TARTIŞTI

Başbakan Erdoğan tarafından fabrikanın kurdelası kesildikten sonra, protokol içeri alındı. Bu sırada içeri girme tartışması yüzünden Keçiören Belediye Başkanı Altınok'un korumaları ile Başbakan'ın korumaları arasında arbede yaşandı. Turgut Altınok'un koruması olduğu öğrenilen bir kişi Şaban Dişli tarafından sakinleştirilip dışarı çıkarıldı. Başbakan Erdoğan daha sonra aynı bölgede bulunan Baymak tesislerinin açılışını yapacak.

Nethaber