Beşiktaş"ın, Fransız futbolcusu Edouard Cisse"nin dün topbaşı yapan takım arkadaşları ile birlikte idmana katılmadığı öğrenildi.
Siyah - beyazlı oyuncu için kulüpten izinli açıklaması yapılırken, Cisse"nin geçen sezon da çalışmalara geç katılması kafalarda soru işareti yarattı.
Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin takımdan gönderilecek oyuncular konusunda yönetime verdiği listede ismi yer alan Cisse, geçen sene de zamanında Türkiye"ye gelmemiş, yönetime de yılbaşını ailesiyle birlikte Paris"te geçireceğini bildirmişti.
Fransız futbolcunun bu sezon da takım arkadaşları ile aynı gün idmanlara katılmamasının yönetim ve teknik heyetin canını sıktığı öğrenildi. Yönetimden ekstra izinli olmayan Cisse"nin devre arası hazırlıklarına ne zaman katılacağının ise yönetim ve teknik heyet tarafından bilinmediği vurgulandı.
Beşiktaş yönetiminin Nobre ile transfer görüşmeleri yapmasına rağmen, henüz kendisiyle masaya oturulmamasına içerleyen Cisse"nin, geç kalması nedeniyle para cezası alabileceği öğrenildi.