Başbakan Erdoğan, bir düğüne katılmak üzere Feshane'ye giderken makam aracını durdurarak Balat sahilindeki piknikçilerin arasına karışınca vatandaşlar ... Çocuklara kendi eliyle oyuncak dağıtan Erdoğan, vatandaşların da sorunlarını dinledi. Vatandaşlar, Erdoğan ile fotoğraf çektirebilmek ve sohbet etmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Beyoğlu'nda avukatı Numan Güzey'in kızının nikah törenine katılan Başbakan Erdoğan, daha sonra Beyoğlu Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yaptı. Saat 17.30 sıralarında belediyeden ayrılan Başbakan, makam aracına bineceği sırada annesinin kucağındaki küçük bir çocuğu fark etti. Annesini yanına çağırarak çocuğa oyuncak hediye eden Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek belediyeden ayrıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar'ın kızının nikah törenine katılmak üzere Feshane'ye doğru giden Başbakan Erdoğan, Balat sahilinde piknik yapan vatandaşları görünce makam aracını durdurdu. Aracından inerek piknik yapan vatandaşların arasına karışan Erdoğan, büyük ilgiyle karşılandı. Etrafını saran çocuklarla sohbet eden ve oyuncak dağıtan Başbakan Erdoğan, vatandaşların da dertlerini dinledi.

Vatandaşların sohbet edebilmek için adeta birbirleriyle yarıştığı Başbakan Erdoğan, korumaların yardımıyla aracına döndü. Aracına binerken yine tezahüratlarla ve alkışlarla uğurlanan Erdoğan, burada da bir süre oyuncak dağıtımına devam etti. Erdoğan daha sonra oğlu Bilal Erdoğan ile birlikte Feshane'ye hareket etti.