Karpuzlu Belediye Meclis Salonu"nda yapılan yeni dönemin ilk toplantısında Karpuzlu Belediye Meclisi"nin DP"li meclis üyeleri Cafer Marangoz, Hakan Akkoyun, Dursun Çetinkaya, Özcan Özkan; AK Parti"li meclis üyeleri Mehmet Ali Çay, Mustafa Görmez ve Nizamettin Aygül ile CHP"li meclis üyeleri Musa Kaçan ve Şeref Gürpınar eksiksiz olarak katıldı.
Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Dönmez, yeni bir meclis ile bir arada 5 yıl için göreve geldiklerini söyledi. Seçilen tüm meclis arkadaşlarımız ile birlikte yeni dönemde hep birlikte Karpuzlu için çalışacağız diyen Dönmez, “Amacımız Karpuzlu"nun gelişimine katkı sağlayabilmek. İyi niyetle doğru olan şeyleri yapmamız için hep birlikte doğru kararları vermemiz gerekir. Yeri geldiğinde hepimiz bir şeylere muhalif olabiliriz ama önemli olan bir karar alınırken hepimizin ortak bir karar almasını dilerim” dedi.
Açılış ve yoklama ile başlayan Karpuzlu Belediye Meclisi Nisan Ayı olağan toplantısında, Mart ayı karar özeti ve denetim raporlarının okunmasının ardından; meclis başkan vekilleri belirlendi. Yapılan gizli oylamada Cafer Marangoz birinci, Şeref Gürpınar ise ikinci başkan vekili seçildi. Meclis katip üyeliklerine de Musa Kaçan ve Dursun Çetinkaya seçilirken, Hakan Akkoyun ve Mehmet Ali Çay ise belediye encümen üyesi seçildi. Kapuzlu Belediye Meclisi"nin yeni dönem ilk toplantısı komisyon üyeleri ve denetim kurulu üyelerinin belirlenmesi ile son buldu.