Efeler Belediyesi ile Bekilli Belediyesi Kardeş Şehir protokolü, Bekilli Belediyesi tarafından yaptırılması planlanan Huzurevi Temel Atma Töreni’ne katılmak için ilçeye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından imzalandı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, kültürel ve ekonomik ilişkilerin artırılması amacıyla “Kardeş Şehir” olmak için harekete geçti. Efeler Belediyesi Kasım ayında yapılan Belediye Meclis toplantısında alınan karar gereği iki belediye başkanı, Bekilli Belediyesi’nin yaptırdığı Huzurevi Temel Atma Töreni’nde bir araya geldi. Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa’nın makamında düzenlenen imza törenine aynı temel atma törenine katılmak için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da katıldı.

PROTOKOL KILIÇDAROĞLU’NUN KALEMİ İLE İMZALANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki belediye başkanının imzalayacağı Kardeş Şehir Protokolü’nün kendi kalemi ile imzalanmasını istedi. Kendisine uzatılan kalemle değil de cebinden çıkardığı kalemi ile imza atan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak her iki belediye başkanına başarılarının devamını diledi.

4-165.jpg