Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın, yarın oynanacak olan Dinamo Bükreş karşılaşmasında kaptan Arda Turan'ı dinlendireceği belirtildi. Kart cezalısı oldukları için ligde oynayamayan Keita ve Elano'yu Dinamo Bükreş maçında ilk on birde sahaya sürmeyi planlayan Hollandalı çalıştırıcının, Süper Lig ve Avrupa'da uzun zamandır takımın en büyük yükünü çeken kaptan Arda'yı kulübeye çekerek, biraz olsun dinlenmesini sağlamayı planladığı kaydedildi.

MUSTAFA SARP-MEHMET TOPAL YİNE İŞ BAŞINDA

Savunma dörtlüsünü Sabri-Gökhan Zan-Servet-Hakan Balta şeklinde sahaya sürecek olan teknik direktör Rijkaard, orta alanda ise Mustafa Sarp-Mehmet Topal ile cezası nedeniyle ligde forma giyemeyen Brezilyalı yıldız Elano'ya forma vereceği belirtildi. Hollandalı çalıştırıcının ileri üçlüde ise Keita-Kewell ve Nonda'ya forma vereceği belirtildi. Sakatlığı süren Baros, Emre Aşık ve Aydın'ın ise Romanya kafilesinde yer almayacağı kaydedildi. Bu futbolcuların İstanbul'da kalarak tedavilerine devam edileceği öğrenildi.

G.Saray bugün Bükreş yolcusu

Sarı-kırmızılı takım, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla Perşembe günü oynayacağı karşılaşma için bugün Romanya'nın başkenti Bükreş'e gidecek. İstanbul'daki maçta Bükreş'i 4-1 mağlup eden sarı-kırmızılılar, deplasmanda da aynı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor. Sabah saatlerinde özel uçakla Bükreş'e gidecek G.Saray'da, teknik direktör Frank Rijkaard, maçın oynanacağı Dinamo Stadı'nda saat 18.45'te basın toplantısı düzenleyecek. G.Saray, saat 19.00'da yapacağı antrenmanla Dinamo Bükreş maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Servet Çetin şimdi de Barcelona'nın listesinde

G.Saray ve A Milli Takım'ın başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. İngiliz takımlarının ardından şimdi de Barcelona- nın Servet için devrede olduğu iddia edildi. İspanya'da yayın yapan radyo kanalı Cadena Ser'in haberine göre Barcelona Ocak ayında Servet için G.Saray ile pazarlık masasına oturacak. Radyo milli oyuncunun tecrübesiyle teknik direktör Pep Guardiola'nın da onayını aldığını belirtti. İngiliz basını da Servet'i daha önce Arsenal'in istediğini ileri sürmüştü./yeni şafak