KOCAELİ"nin Gebze İlçesi"nde kurulu İlkem Lojistik"in sahibi ile 2 çalışanı, 500 bin YTL'lik akarkakıt borcu yüzünden tartıştıları akaryakıt istasyonu sahibi ve 3 adamı tarafından, firmanın idare binasında tabanca ile kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

Olay bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Gebze"nin Güzeller Mahallesi"ndeki İlkem Lojistik"in idare binasına gelen ve aralarından birinin aynı semtteki bir akaryakıt istasyonunun sahibi olduğu belirtilen 4 kişi, içeride firma sahibiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine firma sahibi Orkun Numan ile yanında çalışan Metin Toraman ve Turgay Tarım bu 4 kişiyle kavga etmeye başladı. Kavga sırasında akaryakıt istasyonu sahibi ile yanında bulunan kişiler, tabancalarını çekerek 3 kişiye kurşun yağdırdı. Silahlı kişiler daha sonra kaçtı.

Firma sahibi Orkun Numan, vücuduna isabet eten kurşunlarla olay yerinde ölürken, Metin Toraman ile Turgay Tarım kaldırıldıkları Gebze Merkez Hastanesi"nde can verdi.

Olayın, İlkem Lojistik Firması sahibi Orkun Numan"ın sekreterinin gözü önünde meydana geldiği, adı öğrenilemeyen ve şok geçiren sekreterin polis tarafından alınarak ifadesine başvurulduğu bildirildi.

500 BİN YTL BORÇ

Polisin yaptığı ilk soruşturmaya göre olayın alacak anlaşmazlığından kaynaklandığı, İlkem Lojistik"in aynı semtte bulunan Güzeller Petrol adlı akaryakıt istasyonundan aldığı akaryakıt bedeli olan yaklaşık 500 bin YTL'yi bir süredir ödemediği, 4 kişinin bu parayı tahsil için geldikleri belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.
DHA