Türkiye, terör bataklığını kurutmak için dört bir koldan harekete geçti. Ard arda gelen şehit haberleri üzerine terör yuvası Kandil'e bomba yağdıran Türkiye, önlemlerini arttırdı. Türkiye-Irak-ABD arasındaki üçlü mekanizmanın devreye girmesiyle terör örgütü PKK, Kandil'de kıstırıldı. İran ve Bölgesel Kürt Yönetimi'nin de yeni sürece destek vermesi, terör örgütünü iyice köşeye sıkıştırdı. PKK'ya yakın internet siteleri, Neçirvan Barzani'nin İran ziyareti sonrası örgüte yönelik tavrını sertleştirdiğini vurguladı. Aynı siteler Barzani yönetimindeki KDP'nin Kandil Dağı'na giden yolları kapatarak geliş ve gidişleri durduğunu duyurdu.
 
'İLETİŞİM CİHAZLARINA DİKKAT'
 
Kanlı terör örgütüne bir darbe de İran'dan geldi. PKK'ya yakın internet siteleri, İran ordusuna bağlı birliklerin sınıra askeri sığınak yaptığını belirtti. Bölücü terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj TV de İran'ın operasyonunun 5 Eylül'de başlayacağını iddia etti. İşte tüm bu gelişmeler, kanlı terör örgütünün yuvası haline gelen Kandil'i söndürdü, hainler parça parça bölündü!
 
Bölücü terör örgütünün sözde yöneticileri, özel kurye ile teröristleri uyardı. Söz konusu uyarıda Kandil'deki hainlere şu "tavsiyelerde" bulunuldu: "Kandil, Zagros Gare, Metina ve Zap'taki kampları sınırlandırın. Yerlerinizin tespit edilmemesi için iletişim cihazlarını zorunlu olmadıkça kullanmayın. Küçük gruplara ayrılın. Sürekli yer değiştirin."
 
KAMPLAR YERLE BİR
 
Hakkari'nin Çukurca ilçesinden gelen 8 şehit haberi, bardağı taşırdı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları, 17 Ağustos'tan itibaren Kandil ve çevresine bomba yağdırdı.
 
Operasyonlarda, Kandil'in Kortek, Kani Cenge ve çevresindeki alanlar yerle bir oldu.
 
KELEPiR LiDER!
 
42 yıllık rejimini kaybeden Kaddafi, her yerde aranıyor. Kellesine 1.7 milyon dolar ödül konan Çöl Tilkisi'nin önce kadın kılığında saklandığı ardından da saçlarını kazıttığı iddia edildi. Bunun üzerine muhalifler, "kel Kaddafi" ilanları bastırıp Libya'nın her yerine asmaya başladı. Bu arada Kaddafi, merkezi Suriye'de bulunan uydu kanalı Arrai tarafından yandaşlarına seslendi. Kaddafi, "Direnişe devam. Asla kaçmayacağız" dedi. takvim