Sağlık görevlilerinin, olay yerine gelen polis tarafından kurtarıldığı belirtildi. İddialara göre, olay, dün saat 18.00 sıralarında Zincirli Kavak mevkiinde meydana geldi. Çamköy 112 Acil Yardım İstasyonu'nda görevli sağlık ekipleri, 23 yaşındaki Murat Bahadır Karakaya'nın kullandığı ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne hasta bıraktıktan sonra ambulansla istasyona dönmek için yola çıktı.

Süleyman Demirel Bulvarı'nda Turgut A. yönetimindeki kamyonu sollayan Murat Bahadır Karakaya bir anda değişik bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. 

Turgut A, kullandığı kamyonla ambulansı geçerek birkaç metre önünde durup yolu kesti. Turgut A., "sen beni sollayıp önüme nasıl geçersin" diyerek Karakaya'ya bağırmaya başladı. Turgut A, daha sonra kamyondan indi.

Bunun üzerine ambulanstaki acil sağlık görevlisi 23 yaşındaki Dilek K, 22 yaşındaki Neslihan Y ve 25 yaşındaki Ayşe G, kendilerini araca kilitleyerek polis çağırdı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kamyon şoförü Turgut A'yı gözaltına aldı. Olayda bir yara almayan sağlık görevlilerinin şikayetçi olduğu kamyon şoförü Turgut A'nın ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. 

Olayı duyan Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Banu Mumcu, Fethiye Devlet Hastanesi önünde bekleyen Murat Bahadır Karakaya ve diğer sağlık görevlilerine "geçmiş olsun" dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

video.gifHaberin videosu birazdan...