AYDINPOST ÖZEL-İddiaya göre Kamil Kaya otoparkın işletmecisi Murtaza Akbulut’a sözleşmesi devam etmesine rağmen otoparktan çıkması için önce 20 bin TL teklif etti;  Murtaza Akbulut uzlaşmaya yanaşmayınca da makamına çağırarak tehdit etti

Olayın hemen ardından gazetemize gelen Murtaza  Akbulut’un iddiasına göre  Kamil Kaya kendisini  makamına çağırdı ve “Otoparkı neden boşaltmıyorsun” diye sordu. Akbulut’un  “Sözleşmem devam ediyor neden boşaltayım” demesi üzerine Kamil Kaya “ Sen Doğalgaz işi yapıyorsun. Aydıngaz’ın yönetim kurulunda ben de varım. Sana burda doğalgaz işi yaptıracağımı mı sanıyorsun. Otoparkı boşaltmazsan ben boşalttırmasını bilirim” diyerek  tehdit eti.
Murtaza Akbulut’un ifadelerine göre yeni belediye inşaatının ihalesi otopark hesaba katılmadan yapıldı.  Fakat binanın kazan dairelerinin yapılabilmesi için  otoparkın boşaltılması gerekiyor. Otoparkın işletmecisi Akbulut ise 19.12. 2004 tarihinde otoparkın işletmesini  10 yıllığına aldığı ve 2014’kadar sözleşmesi bulunduğu için otoparkı boşaltmak istemiyor. Belediye yetkilileri  ve inşaat ihalesini alan ERKA inşaat firması binanın zamanında bitirilememesinden korktukların için otoparkın hemen boşaltılmasını istiyor.  
 
dsc_0160.jpg
dsc_0164.20111110114117.jpg